Käyttöehdot

Puuvillan jatkuvan hinnanmuutoksen ja polyesterin lisääntyneen kysynnän vuoksi pidätämme oikeuden muuttaa tuotteen hinnoittelua milloin tahansa. Jos teet tilauksen tuotteen hinnoittelusta, jota emme voi kunnioittaa, ilmoitamme Sinulle välittömästi uudesta hinnoittelusta. Muista, että teemme parhaamme pitääksemme hinnoittelun alhaisena ja johdonmukaisena; nostamme hinnoittelua vain silloin, kun meidän on pakko.

Huomautus mitoituksesta: käytämme perinteisiä mitoitusmenetelmiä. Jotkut valmistajat ovat muuttaneet mitoitusta. Ole hyvä ja lue http://www.cnn.com/2009/HEALTH/07/10/attitudes.overweight/index.html lisätietoja.

Huomaa, että vaikka yritämme saada värimme mahdollisimman tarkasti verkossa, emme voi taata, että värit vastaavat verkossa, koska ne voivat näyttää erilaisilta jokaisella näytöllä/näytöllä. Jos olet huolissasi väristä, soita asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja.

Vain yksi tarjous/kuponkikoodi voidaan soveltaa tilaukseen kerrallaan.

Hinnoittelu Alennukset: ellei toisin mainita, kaikki alennettua hinnoittelua tarjoavat kuponkikoodit eivät sisällä aiempaa myyntiä. Asiakkaat, joilla on erikoishinnoittelu, on vapautettu tällaisista alennuksista. Tuotteiden poissulkemiset ilmoitetaan yleensä etukäteen, mutta pidätämme oikeuden sulkea pois kaikki tuotteet, Jos emme.

Huomaa, että olemme juuri tehneet sivuston laajuisia päivityksiä palvellaksemme Sinua paremmin. Tämän seurauksena voi olla virheellinen hinnoittelu tai muita puutteita. Vaikka uskomme sivuston olevan tarkka, mielestämme sinun pitäisi tietää tämä. Jos tilauksessasi on ongelmia, otamme sinuun yhteyttä ja korjaamme mahdolliset ongelmat. Vaikka annamme sinulle mahdollisuuden epäillä, pidätämme oikeuden muuttaa tilaustasi milloin tahansa. Jos sinulla on huolenaiheita tai ongelmia, soita meille, jotta voimme auttaa sinua. Jos löydät puutteita tai kyseenalaisia tuotteita, ota meihin yhteyttä. Arvostamme ymmärrystänne.

Pidätämme oikeuden käyttää tiettyjä kuvia, jotka voivat sisältää yrityksesi logon, valokuvaajiemme ottamia mainoskampanjoissa, esitteissä, verkkosivustoilla jne. Näitä kuvia käytetään vain auttamaan meitä näyttämään tuotteitamme ja palveluitamme. Jos vastustat tällaista, ilmoita siitä meille.

Tilausten Peruuttaminen:

Kun tilaus on lähetetty, sitä ei voi peruuttaa. Jos tuotteet ovat oikeutettuja palautukseen, voit palauttaa ne kyseisten tuotteiden asianmukaisella uudelleenvarastointimaksulla, kun RMA # on hyväksytty.

Mukautettuja tilauksia ei voi peruuttaa, kun tuotanto on alkanut. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että kaikki sinulle räätälöidyt tuotteet toimivat vain sinulle. Riippuen siitä, missä tuotantovaiheessa tilauksesi on, voimme ehkä peruuttaa sen peruutusmaksua vastaan. Tämä maksu perustuu tilaukseesi tekemäämme sijoitukseen. Esimerkiksi kaikkien logosi sisältävien tuotteiden osalta meidän on usein vektoroitava tai digitoitava taideteoksesi, mikä maksaa noin 50 dollaria. Tämä maksu välitettäisiin sinulle peruutusmaksuna. Emme halua ansaita rahaa tilauksesta, jonka voit peruuttaa, haluamme vain saada kulumme takaisin.


Ohjekeskus / tilauksen muuttaminen

Taideteosten Palkkiot

Kirjonta:
Logon digitointimaksu sisältää vähintään 4 tuuman alueen, jossa on runsas 10 000 ommelta. Kaikki yli 10 000 silmukan logot voivat vaatia lisämaksun digitoinnista ja brodeerauksesta. Laadukas, korkean resoluution taideteos vaaditaan.