Meistä

TableLinensForLess.com on täällä varustaa kaikki Ravintola-ja pöytäliinatarpeet. Tarjoamme laajan valikoiman pöytäliinoja, lautasliinoja, pöytälistoja, juoksijoita, tuolinpäällisiä, pöytätarvikkeita ja paljon muuta. Laajensimme valikoimaamme tarjotaksemme esiliinoja ja univormuja kaikkiin niihin liittyviin vieraanvaraisuustarpeisiisi. Jos sinulla on kysyttävää, huomaavainen asiakaspalvelutiimimme on innokas auttamaan.

Tavoitteenamme on yhdistää laadukkaat tuotteet lyömättömään arvoon esittelemällä tuotteita, joihin luotat, perinteisiä ja moderneja malleja sekä mukautettuja vaihtoehtoja, jotta pöytäsi voi näyttää ja tuntua hyvältä keittiössä, olipa kyseessä sitten työ tai koti.

Vuosien varrella pöytäliinojen tarve on kasvanut, näimme tarpeen saada lisää tuotteita, joita asiakkaamme pyysivät. Aiomme jatkaa myymälämme laajentamista laadukkailla tuotteilla ja vaihtoehdoilla, jotka tulevat arvostetuille asiakkaillemme!

Varmista, että vierailet sisarsivustoillamme ChefsCloset.com laaja valikoima edullisia chef wear-vaatteita ja niihin liittyviä tuotteita, ja auboct.com meidän linja henkilöstön univormut, bed & bath liinavaatteet, ja paljon muuta!

Yrityksemme omistaa ja toimii ylpeänä kauniissa Buffalossa, New Yorkissa, Yhdysvalloissa.